Fotograf i Helsingborg


Det jag skapar tillsammans med min kamera är minnen och känslor bevarade i vackra bilder för er att bära med er genom livet. Ett ärofyllt förtroende jag värdesätter högt och ett ansvar jag bär med stolthet.


Picture By Twig & Olive, 2017

Erfaren fotograf med känsla för detaljer


Mitt namn är Katya och jag bor tillsammans med min man och mina två tvillingar i Helsingborg. Konsten har alltid funnits där som en självklar del av mitt liv och jag har aldrig tvivlat på min roll som konstnär och fotograf. Hela grundskoleperioden läste jag på konstskola. När det sedan var dags för vidareutbildning på universitet tvekade jag inte utan flyttade från mitt hem i Sibirien till Moskva för att studera på Moscow university of printing arts. 6 år senare tog jag examen med bland annat en master i grafisk design, men det var också här jag fann kärleken och passionen för att fotografera.

Professionell fotograf för professionella bilder


Även om i stort sett alla har tillgång till en kamera idag så tjänar man på att investera i en professionell fotograf för speciella tillfällen. Ingen kamera kan tävla mot den kunskap och erfarenhet som jag alstrat under mina år och kreativitet kan man inte framtvinga. Jag vet precis vart jag ska befinna mig och hur jag nyttjar ljus och miljöer på bästa sätt liksom fångar de vackraste i varje tillfälle.

För att jag ska kunna göra mitt jobb på bästa sätt önskar jag involveras i projektet i tid. Då har vi alla gott om tid på oss att lära känna varann och gå igenom alla detaljer och moment inför dagen. Det är viktigt att vi har samma utgångsplan och att ni känner er trygga bakom kameran för att säkert få fram riktigt genuina resultat helt i linje med det ni förväntat er.

Din fotograf i Helsingborg


Att få jobba som fotograf är det absolut bästa som finns och jag älskar utmaningen i att alltid vara på tå och skapa nytänk för att ständigt förbättras och ta mig framåt i utvecklingen. Det är genom min kameralins jag upplever världen och jag passar alltid på att fota så fort jag får tillfälle. Med hjälp av min kamera förevigar jag känslor och minnen i små vackra verk så att ni aldrig ska glömma de där speciella ögonblicken.