Welcome!

Mitt namn är Katya. Jag bor i Helsingborg tillsammans med min man och våra tvillingar. Konst har alltid funnits i mitt liv. Jag läste på konstskola hela grundskolan. När det var dax att studera på universitet flyttade jag från Sibirien till Moskva. Efter 6 år på Moscow university of printing arts hade jag skaffat mig bland annat en master i grafisk design. Två av åren på universitetet studerade jag fotografi, det va på dessa lektioner min passion att fotografera tog fart!
Hoppas jag får äran att fota er snart!

Fotograf i Helsingborg


Det jag skapar tillsammans med min kamera är minnen och känslor bevarade i vackra bilder för er att bära med er genom livet. Ett ärofyllt förtroende jag värdesätter högt och ett ansvar jag bär med stolthet.


Picture By Twig & Olive, 2017

Erfaren fotograf med känsla för detaljer


Mitt namn är Katya och jag bor tillsammans med min man och mina två tvillingar i Helsingborg. Konsten har alltid funnits där som en självklar del av mitt liv och jag har aldrig tvivlat på min roll som konstnär och fotograf. Hela grundskoleperioden läste jag på konstskola. När det sedan var dags för vidareutbildning på universitet tvekade jag inte utan flyttade från mitt hem i Sibirien till Moskva för att studera på Moscow university of printing arts. 6 år senare tog jag examen med bland annat en master i grafisk design, men det var också här jag fann kärleken och passionen för att fotografera.

Professionell fotograf för professionella bilder


Även om i stort sett alla har tillgång till en kamera idag så tjänar man på att investera i en professionell fotograf för speciella tillfällen. Ingen kamera kan tävla mot den kunskap och erfarenhet som jag alstrat under mina år och kreativitet kan man inte framtvinga. Jag vet precis vart jag ska befinna mig och hur jag nyttjar ljus och miljöer på bästa sätt liksom fångar de vackraste i varje tillfälle.

För att jag ska kunna göra mitt jobb på bästa sätt önskar jag involveras i projektet i tid. Då har vi alla gott om tid på oss att lära känna varann och gå igenom alla detaljer och moment inför dagen. Det är viktigt att vi har samma utgångsplan och att ni känner er trygga bakom kameran för att säkert få fram riktigt genuina resultat helt i linje med det ni förväntat er.

Din fotograf i Helsingborg


Att få jobba som fotograf är det absolut bästa som finns och jag älskar utmaningen i att alltid vara på tå och skapa nytänk för att ständigt förbättras och ta mig framåt i utvecklingen. Det är genom min kameralins jag upplever världen och jag passar alltid på att fota så fort jag får tillfälle. Med hjälp av min kamera förevigar jag känslor och minnen i små vackra verk så att ni aldrig ska glömma de där speciella ögonblicken.


Ni kan hitta mer bilder från nyfödfotograferingar
︎katyaphotography_

Som nybliven förälder ställs man inför stora utmaningar och tiden går så snabbt! Bebisen växer och gör nya framsteg varje dag som går.
Tyvärr är det lätt att glömma minnesbilder från denna första och mycket speciella tid då så mycket var nytt och så mycket förändrades. Hur liten hen var, hur små fingrar och tår var, hur mjukt fint håret var och hur bulliga kinderna var.
Jag skulle gärna hjälpa er att föregiva denna tid full av förändring så att ni alltid kan se tillbaka och minnas hur det var och hur det kändes. Trots de stora utmaningarna är det en period full av magi som jag vill hjälpa er att komma ihåg. Ta chansen och låta en professionell nyföddfotograf att bevara era minnen!


COMMING SOON!!! VÅR 2019